6 - 9 Şubat tarihinde başkent Moskowa da gerçekleştirilen AQUATHERM Moskow fuarına Uzunoğlu Plastik ailesinin markaları olan Uplast ve PROpipe ile katıldık . 36 Ülkeden 812 Firmanın katıldığı fuarda yoğun ilgi gören standımızda ülkemizi gururla temsil ettik .

27517 kişinin ziyaret ettiği fuarda dünyada kalitesini kanıtlamış şirketler boy gösterdi . UZUNOĞLU Plastik ailesi olarak Türk Mühendis ve işçilerinin her konuda olduğu gibi plastik sektöründe de dünyada söz sahibi olduğunu bir kez daha teyit ettik .

Özellikle iklimlendirme sistemlermizin ilgi gördüğü stadımız rakiplerimiz tarafından da mercek altına alındı . Tamamı yerli sermaye ve Milli imkanlar ile üretilen ürünlerimiz kalitesini dünyaya sergileme fırsatı buldu .

AR-GE faaliyetlerimizin meyvesini erkenden alma fırsatı bulduğumuz fuar biz UZUNOĞLU PLASTİK için oldukça verimli geçti .

Gerçekleştirilen onlarca anlaşma ile Rus piyasasında büyük oyunculardan biri olmaya en güçlü aday olarak 41 yıllık tecrübeyle parmak ısırtmaya devam edeceğiz ...